ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Taşağıl Anadolu Lisesi

Kas

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde; fikirleriyle bize yol göstermeye devam eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren bütün şehitlerimizi ve ebediyette intikal etmiş bütün gazilerimizi rahmet, minnet ve tazimle yâd ediyoruz.

Ekm

29 Cumhuriyet Bayramı Haftası nedeniyle okulumuz öğrencilerinin hazırladığı, Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı Haftası nedeniyle öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenledik.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı Haftası nedeniyle öğrencilerimiz arasında voleybol turnuvası düzenledik.

Haz

Okulumuzdan bu yıl mezun olacak olan 12. sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenledik.