ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Taşağıl Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümünü kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü'nü kutladık.

Mrt

AHENK Prpjesi kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine AKRAN ZORBALIĞI ve TEKNOLOJI KULLANIMI semineri verildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Şbt

12. Sinif öğrencilerimize sınav başarı semineri yapıldı.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Bilim Teknoloji Tırı ile Okubüs' ü gezerek göz sağlık taramasından geçti.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaya çıkan ürünlerden okul sergisi açtık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Prpjesi kapsamında Şubat Ayı Atasözleri ve Deyimler Resimleme Etkinliği yaptık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Prpjesi kapsamında Şubat Ayı Atasözleri ve Deyimler Anlatma Etkinliği yaptık.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Ortaklığı Projesi kapsamında okul ortağımız Çankaya Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi katkıylarıyla okulumuz öğrencilerine tüm sınıf düzeyinde deneme sınavı yapılmıştır. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

16 Ocak 2024 Salı Günü AHENK Projesi kapsamında Münazara Turnuvası finalini gerçekleştirdik.

Ock

15 Ocak 2024 Pazartesi Günü Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında 9. Sınıflar arası Kaleli Yakan Top Turnuvası yaptık.

Ock

15 Ocak 2024 Pazartesi Günü Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında sınıflar arası voleybol turnuvası yaptık.